DUSHIKADO, DE ONLINE CADEAUSERVICE VOOR CURAÇAO!

OP WELKE DAGEN OPHALEN EN BEZORGEN?

Jouw Dushikado kan afgeleverd worden van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17:00 uur. Ons pick-up point is 6 dagen per week geopend. Bij opmerkingen in de betaalomgeving kunt je aangeven bij 'opmerkingen' op welke datum het Dushikado eventueel bezorgd moet worden.  

PICK-UP POINT

Bij een standaard Dushikado wordt het kado opgehaald op ons pick-up point. De ontvanger wordt eerst verrast met een bericht dat een Dushikado onderweg is maar wij verklappen natuurlijk nog niet van wie. Daarna, als het kado op ons centrale punt is aangekomen, ontvangt de ontvanger van ons een bericht wanneer hij of zij het kado kan ophalen. 

OF LIEVER LATEN BEZORGEN?

Dat kan! Tijdens het bestellen van jouw Dushikado kun je ook aangeven dat je dit liever wil laten bezorgen. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Soms is dit wel handig als mensen op vakantie zijn of dat je iemand extra wilt verrassen.

 

Bij opmerkingen in de betaalomgeving kun je aangeven op welke datum de Dushikado eventueel bezorgd moet worden.  

 

Je kunt het Dushikado al laten bezorgen voor slechts €7,50 extra. Wij hebben voor een standaard bezorging wel minimaal twee dagen nodig om het te kunnen verwerken. Als je eerder wil laten bezorgen dan is dit mogelijkheid via next day delivery. 

 


 

BEZORGGEBIED 1

Een Dushikado persoonlijk door onze bode laten afleveren in bezorggebied 1 kost €7,50.

 

BEZORGGEBIED 2

Voor alle andere adressen die buiten 'Bezorggebied 1' vallen kost het bezorgen €15,00 

 

NEXT DAY DELIVERY

Soms zijn er momenten dat je wil dat jouw Dushikado de volgende dag al bezorgd wordt. Denk maar aan een geboorte of dat iemand direct jouw steun kan gebruiken. Voor next day delivery vragen wij een toeslag van €7,50 bovenop het verzendtarief.