DUSHIKADO, DE ONLINE CADEAUSERVICE VOOR CURAÇAO!


OVER ONS


Yvette Bakker- Kloos | Lara Melkert

POSITIEVE ENERGIE

Wij geloven in de kracht van positive energie als één van de belangrijkste pijlers van ons concept. Laat weten dat je aan iemand denkt in deze bijzondere tijd. Wij willen met Dushikado iedereen de mogelijkheid bieden om de fysieke afstand te verkleinen op positieve wijze om iemand te verrassen. Uiteraard houden wij de huidige situatie nauwlettend in de gaten en volgen wij het advies van onze overheid op. Veiligheid staat bij ons voorop, wij nemen alle maatregelingen serieus en zullen hier direct op anticiperen. Wij hebben ons assortiment aangepast met cadeau's van lokale Curaçaose ondernemers. Hiermee ondersteunt u hen ook. Twee vliegen in één klap, uw ontvanger blij en de lokale Curaçaose ondernemer blij. Wij besteden veel zorg en aandacht aan alles wat wij doen binnen Dushikado om van elk kado een mooie beleving te maken. Als je iets doet wat je leuk vindt en je kunt iemand anders hiermee blij maken dan ontstaat er positieve energie. Een aantal cadeau's in ons assortiment zijn ook fairtrade producten. Positieve energie zien wij als oneindige vitale kracht die iedereen nodig heeft. Dit is ook de reden dat wij gekozen hebben voor het infinity teken als ons logo, het teken van oneindigheid. 

ONZE FILOSOFIE

Na de start van Dushikado.com in 2017 zijn er vele mooie Dushikado's overhandigd aan mensen met hele bijzondere verhalen. Sommige waren zo ontroerend, inspirerend of intens dat het ons heeft geraakt. Het delen van deze verhalen op onze Facebook pagina heeft ons doen inzien wat de kracht van positieve energie kan bewerkstelligen voor onze maatschappij. Ontvangers waren zo blij verrast en overdonderd dat er iemand aan ze dacht en hun situatie erkende. Familieleden, vrienden maar zelfs wildvreemde mensen spraken hun bewondering uit over de manier waarop zij in het leven staan. Zij zijn een inspiratie voor andere en dit moeten wij delen en aan elkaar doorgeven. 

Ons idee was om zelf een aantal Dushikado's per maand beschikbaar te stellen voor inspirerende verhalen. Gezien onze startende positie als ondernemer was dit helaas niet mogelijk. Het bedrijfsleven of fondsen benaderen om Dushikado's beschikbaar te stellen voor de maatschappij voor "empowering van positieve energie" was heel lastig aangezien het niet tastbaar en meetbaar voor hun is. Wij hebben besloten om Dushikado Charity op te richten en hiermee het goede voorbeeld te geven. Dushikado Charity vertegenwoordigd nu twee maatschappelijke goede doel projecten die de maatschappij en het milieu duurzaam verbeterd, verbind en versterkt. Zelf moeten wij onze verantwoordelijkheid nemen om elkaar te versterken dus daarom Dushikado Charity. 

Onze dochteronderneming D-Bottle is in 2017 een project 'Buy one Give one' gestart. Dit betekent: als je een D-Bottle besteld dan doneer je een waterfles aan een schoolkind op Curaçao die dit echt kan gebruiken. Deze donatie betekent tevens ook dat het single-use plastic wordt gereduceerd wat weer goed is voor de duurzaamheid voor onze omgeving. Zie www.d-bottle.com voor meer informatie. 


JOUW MENING IS BELANGRIJK VOOR ONS!

Wij halen onze inspiratie uit onze omgeving en de kleine dingen die een mens gelukkig maakt. Deze mooie boodschappen die ons worden aangedragen vertalen wij in onze werkwijze, het samenstellen van kado's en onze verpakking. Jouw visie en ideeën zijn voor ons belangrijk. Mocht je leuke suggesties of ideeën hebben waardoor wij ons concept kunnen verrijken, laat het ons weten!

VRAGEN OVER BESTELLINGEN, FACTUREN OF ANDERE VRAGEN?

Je kunt ons bereiken via Facebook, Instagram of info@dushikado.com.

Wij zullen jouw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.